Boeken van Jaap Ketelaar

Jaap Ketelaar (1966) is getrouwd met Alexandra en vader van drie dochters: Thirza, Ruth en Anna. Hij studeerde aan de Evangelische Theologische Faculteit in Heverlee (België). Na zijn studie heeft hij als predikant gewerkt in twee baptistengemeenten (Emmeloord, IJmuiden). Daarna trad hij in dienst bij de Evangelische Zendings Alliantie, eerst als beleidsmedewerker, later als interim-directeur. Vanuit die functie zag hij de behoefte aan organisatie- en leiderschapsontwikkeling bij kerkelijke gemeenten en parakerkelijke non-profit organisaties. Daarom is hij vanaf 2004 zijn diensten gaan aanbieden als zelfstandig adviseur en coach. In de hoedanigheid van interim-predikant heeft hij in verschillende gemeenten verandertrajecten begeleid. Zijn hart ligt bij het Missional Leadership: een leiderschap dat zich richt op en aansluit bij de missie waarmee God in deze wereld bezig is.

Sinds januari 2009 werkt hij onder de vlag van xpand. Daar is hij verantwoordelijk voor de diensten richting Protestantse Kerk en Parakerkelijke Organisaties. Verder is hij actief als gemeentestichter in Wageningen en als coördinator Gemeenteopbouw en Evangelisatie voor de Evangelische Alliantie.

Meer van Jaap Ketelaar

Gezond leiderschap in de kerk

Gezond leiderschap in de kerk

Meerdere auteurs
€ 19,95
Jaap Ketelaar

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg