Boeken van Floor Koomen

Floor Koomen wordt geboren in Amsterdam, in 1963. Hij groeit deels op in Nederland, deels in Afrika en maakt heel wat mee; het onrecht in Afrika, verslavingen aan drugs en alcohol in zijn directe omgeving en de scheiding van zijn ouders. Na de middelbare school maakt hij een begin met de toneelschool en ontvangt hij het Nieuwe Testament van een vriend. Het boeit hem en hij reist af naar het Midden-Oosten om met eigen ogen te zien wat hij heeft gelezen. Het christendom wordt zijn geestelijk thuis.

Terug in Nederland volgt Floor een opleiding theologie en in 1990 trouwt hij met Lia. Ze krijgen twee kinderen. Floor gaat werken als hoofd van grote kinderkampen, schrijver en eindredacteur van een kinderblad en reist met een zelfgeschreven voorstelling het land door. Dit combineert hij enige tijd met een freelancebaan als radiomaker. Wanneer de tv erbij komt, maakt hij de definitieve overstap naar de omroep.

Floor werkt in het dagelijks leven als programmamaker tv voor de publieke omroep en is nog steeds soms in Afrika. Deze gepassioneerde verhalenverteller droomt ervan ooit een eigen media-academie op te zetten in Nairobi, Kenia.

Hij is auteur van Soms in Afrika. Van zijn boek maakte hij een voordrachtshow. Floor schreef ook het kerstverhaal Kind uit Nergensland.

Voor meer informatie: www.floorkoomen.nl

Meer van Floor Koomen

Soms in Afrika

Soms in Afrika

Floor Koomen
€ 9,95
Kind uit Nergensland

Kind uit Nergensland

Floor Koomen
€ 13,50
Floor Koomen

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg