Boeken van David Vonk

David Vonk werd geboren in Rotterdam, maar groeide op op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Hij groeide op in een familie die al generaties lang actief was in het criminele circuit, en al jong raakte David verslaafd. Hij raakte steeds verder verzeild in een wereld vol drank, drugs, criminaliteit en geweld. Vaak vroeg hij zich af: "Waarom overkomt mij dit allemaal? Waarom nou ik?"
Op een dag belandt hij via een vriendin in de kerk, waar de dominee net preekt over zijn naamgenoot, koning David. De woorden komen heel direct binnen bij David en het wordt de eerste dag van een heel nieuw leven. God gaf hem de liefdevolle basis die altijd had ontbroken. David kickte af en bouwde een nieuw leven op. In dat leven getuigt hij van de liefde en de genade van God, en van zijn Redder, Jezus Christus. Zijn negatieve ervaringen uit het verleden gebruikt hij om voorlichting te geven aan jongeren.

Als organisatie, kerk of gemeente kun je David ook uitnodigen als gastspreker. Wil je van die gelegenheid gebruik maken, stuur dan een mailtje naar info@gideonboeken.nl, dan zorgen wij dat het contact tussen jullie en David wordt gelegd.

Meer van David Vonk

Waarom nou ik?

Waarom nou ik?

David Vonk
€ 14,95
David Vonk

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg