Boeken van Brian Doerksen

Schrijver Brian Doerksen is vooral bekend als songwriter en zanger. Van zijn hand zijn bekende opwekkingsliederen als Maak mij rein voor U (427), Ik hef mijn ogen (451), Kom, nu is de tijd (539), God van trouw (542), en Jezus, hoop van de volken (618). Zijn liederen zijn bekend over heel de wereld en worden gezongen in allerlei kerken en gemeenten.

Aan het eind van de jaren ’90 woonde hij twee jaar in Engeland. Daar gaf hij onderwijs aan aanbiddingsleiders en songwriters.
In 2003 ontving hij de International Award van de Gospel Music Association in de Verenigde Staten. En in 2007 werd hij in Canada onderscheiden met zes Covenant Awards, waaronder die voor het beste gospellied (Holy God).
In oktober 2008 bracht hij de cd It’s Time uit.
In april 2010 bezocht hij ons land voor drie concerten en de officiële presentatie van zijn eerste boek Make Love, Make War. In het najaar van 2010 kwam de cd The Prodigal uit, een musical op basis van de gelijkenis van de verloren zoon.

Brian is geboren en opgegroeid in Canada, in de stad Abbotsford in British Columbia. Met zijn vrouw, Joyce, en hun zes kinderen woont hij daar in het huis waar hij zelf is opgegroeid.

Meer van Brian Doerksen

Make Love Make War (Incl. CD)

Make Love Make War (Incl. CD)

Brian Doerksen
€ 12,50
Brian Doerksen

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg