Boeken van Bodie en Brock Thoene

Bodie en Brock Thoene hebben meer dan twintig romans op hun naam staan, allemaal best-sellers.
In Nederland zijn hun series 'Kronieken van Sion' (uitgeverij Kok), 'Het Verbond met Sion' en 'De Erfenis van Sion' (uitgeverij Gideon) heel populair. Van hun boeken zijn inmiddels meer dan 4 miljoen exemplaren gedrukt.
Wie zijn deze mensen en wat maakt hen wie ze zijn?

Bodie en Brock Thoene kennen elkaar al van de middelbare school en zijn op negentienjarige leeftijd getrouwd. In het begin van hun huwelijk gaf Brock les op een middelbare school en schreef Bodie artikelen voor diverse tijdschriften. Een van hun gezamenlijke artikelen trok de aandacht van film-acteur John Wayne. (Het artikel ging over Wayne's stuntman.) Hij bood hun een plaats in zijn produktiemaatschappij aan. En sindsdien zijn ze een schrijversteam.

Interessant is dat Bodie's talent in het vertellen van verhalen zich deels heeft ontwikkeld vanwege haar leesstoornis. Ze kwam met moeite door de middelbare school. 'Vanaf mijn vroege kinderjaren heeft mijn moeder mij voorgelezen. Ik wist al snel of een verhaal goed was, of de beschrijvingen klopten en de dialoog geloofwaardig was.'
Bodie schrijft tegenwoordig alleen maar via het toetsenbord van een computer. Brock leest haar voor wat ze heeft geschreven en samen halen ze de oneffenheden uit het verhaal. De Thoenes geloven dat hun boeken zo leesbaar zijn, omdat ze elke pagina luidop lezen.

Meer van Bodie en Brock Thoene

Bodie en Brock Thoene

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg