Boeken van Anneke Companjen

Anneke Companjen was onderwijzeres en zendeling in Vietnam voordat ze moeder werd van drie kinderen. Haar man begon in de jaren ‘70 als rechterhand van Anne van der Bijl in zijn missie vervolgde christenen wereldwijd te steunen. Later werd hij internationaal directuer van Open Doors.
Samen maakten ze veel reizen, en zorgden ze er onder meer voor dat de vrouwen uit de Vervolgde Kerk op de kaart werden gezet, in een tijd dat hoofdzakelijk de mannen (voorgangers en predikanten) aandacht kregen. Hieruit ontstond Open Doors’ vrouwennetwerk Women to Women.
Nu nog steeds zijn ze als vrijwilligers betrokken bij het werk van Open Doors. Het paar blijft internationaal spreken over de Vervolgde Kerk en zal daarnaast actief blijven in het hoofdzakelijk geestelijk trainen en toerusten van Open Doors-medewerkers.

Vergeten Vrouwen is het eerste boek van Anneke. Het beschrijft de tragedie van vervolgde christen-vrouwen over de hele wereld. Zingen in de nacht is het tweede boek van Anneke. In dit boek zijn een aantal aangrijpende verhalen uit de vervolgde kerk bijeengebracht.

 

Meer van Anneke Companjen

Vergeten vrouwen

Vergeten vrouwen

Anneke Companjen
€ 17,25
Zingen in de nacht

Zingen in de nacht

Anneke Companjen
€ 17,50
Anneke Companjen

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg