Angelique Bos

Angelique Bos is leerkracht op een basisschool en docent in het NT2 onderwijs. Daarnaast is ze getrouwd en moeder van vier kinderen en actief als kinderwerker. Met Kerst was het de gewoonte dat de kinderen in haar kerk een boek kregen. Daar er weinig christelijke leesboekjes voor de onderbouw te vinden waren, besloot zij een cursus  'Kinder- en Jeugdverhalen schrijven' te volgen. Na het afronden van deze cursus klom ze in de pen en begon met het schrijven van bijbelverhalen op AVI niveau. Inmiddels zijn er vijf boeken verschenen op AVI M3 t/m AVI M4 niveau.
Naast haar werk in het basisonderwijs is ze betrokken geweest bij het vluchtelingenwerk op Lesbos en sinds 2015 geeft ze Nederlandse les aan inburgeraars. De vele persoonlijke verhalen die ze daar heeft gehoord inspireerden haar tot het schrijven van het boek 'Op de vlucht'. De wijzen gaan op zoek is haar nieuwste boek en het eerste dat is verschenen bij Uitgeverij Gideon.
Naast het schrijven van boeken heeft zij een eigen website ontwikkeld waarop les- en knutselmaterialen te vinden zijn voor het kinderwerk in de kerk (www.jufliek.nl).
Angelique Bos

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg