• 978-90-5999-2122

Als je leven je lief is

€ 16,50
1 review
Aantal:
Koop als ebook voor € 9,99
Christenen hebben een vijand, en die vijand vecht niet volgens de regels. De vraag is: wat is er voor nodig om de meedogenloze strijd om de ziel van de mens te winnen?
In Als je leven je lief is daagt Anne van der Bijl christenen uit tot de strijd. Hij vraagt een uiterste toewijding aan het evangelie en sluit daarbij elk compromis uit. Heel duidelijk toont hij aan dat de vijand binnen onze poorten is – niet in de gestalte van het communisme of de islam, maar in de gestalte van onze apathie, onverschilligheid en luiheid. Hij vraagt zich af of het leven ons als christenen zó lief is, dat wij ons leven niet in die strijd durven wagen.

Open Doors en Uitgeverij Gideon hebben samen besloten zeven boeken van Anne van der Bijl opnieuw en blijvend beschikbaar te maken. Als je leven je lief is! is de derde heruitgave in deze reeks. De zeven delen zijn:

De ethiek van het smokkelen
De strijd om Afrika
Als je leven je lief is!
En God bedacht Zich
Tijd voor helden
Bouwen in een verscheurde wereld
De roeping


Open Doorsdirecteur Maarten Dees over Als je leven je lief is:
'Net als Anne geloof ik dat de wereld ook vandaag grote behoefte heeft aan radicale christenen. Mensen die God blindelings vertrouwen en die niet zwijgen. Mensen die bereid zijn om op te staan, om te gaan, om risico te lopen. ‘Mij is alle macht gegeven,’ zei Jezus toen Hij ons de Grote Opdracht gaf. Ja, we leven en werken in verbondenheid met Degene die álle macht heeft. Wat kan ons gebeuren? "Ga dus op weg en maak alle volken tot Mijn leerlingen." Geen enkele regering, machthebber of influencer heeft het recht om ons te verhinderen het Evangelie door te geven. Als je leven je lief is... als het eeuwige leven je lief is, dan is dit geen vraag maar een statement.'


Boekspecificaties:
Uitvoering: Paperback met flappen
Formaat: 14,0 cm bij 21,5 cm
binnenwerk: zwartwit
NUR: 707
Aantal pagina's: 192
Jaar van uitgave: 1986
Tweede herziene druk: september 2022

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Indrukwekkend10 maart 2023
Bijzonder gaaf boek van een bijzonder mooi mens. Elke stap die hij liep, of het nou naar Yasser Arafat of de doodgewone buurman was, hij liep in Gods kracht. Een dikke aanrader dit boek voor elke volwassene.

Recent bekeken

Als je leven je lief is

Als je leven je lief is

Anne van der Bijl
€ 16,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg