• 978-90-6067-5380

Als doden wakker worden... en God slechte harten goed maakt

€ 9,95
2 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:

Deugt ons hart?


Grote kans dat je in de kerk hebt gehoord dat je een zondaar bent en dat je hart slecht is. Gelukkig wordt erbij verteld dat Jezus is gekomen om je zonden te vergeven. Maar dat hart van jou? Dat deugt niet. Met die boodschap ga je de kerk uit.

Je nieuwe hart is als een dode die wakker is geworden


Wat je hebt gehoord, is waar. Maar het is slechts de helft van de waarheid. Als Jezus Zichzelf bij jou uitnodigt en jij Hem binnenlaat, verandert je hart. Het is niet langer slecht, maar goed. Het is een woonplaats van God geworden.
Laat je dan ook niet wijsmaken dat je hart niet deugt, zegt John Eldredge, want daarmee doe je God tekort. Hij woont er immers. Nee, je moet je hart onderhouden, want het is de plaats waar je God ontmoet. Hij verlangt ernaar de paradijselijke gemeenschap met jou te herstellen. Je nieuwe hart is als een dode die wakker is geworden. De vijand van God -€“ de duivel -€“ zal alles in het werk stellen om je te laten geloven dat je je hart moet wantrouwen. Als je daarmee instemt, zijn de gevolgen rampzalig. Het leven wordt uit je weggezogen en je hart verschrompelt.
Geef je hart dus de volle aandacht. Als je vanuit je nieuwe hart leeft, ervaar je een diep geluk en wordt God verheerlijkt. Dit boek 'Als doden wakker worden' leert je hoe dat moet.

Reviews (2)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Bevrijdend!14 februari 2017
Ik vond dit boek een echte bevrijding. Het leerde me dat leven met God niets te maken heeft met goed gedrag, maar met het vrijkomen van je hart. Van je dromen, je passies en je verlangens. God is niet op zoek naar brave mensen, maar naar mensen die leven vanuit hun hart. Je hart is de reden dat God Zijn Zoon stuurde om je te redden. Juist daarom ligt je hart vaak onder vuur en ga je geloven dat het niet veel waard is. Ergens gaan we denken dat we bij God in de gratie komen door ons vooral goed te gedragen. Het levend worden uit de titel heeft volgens mij te maken met de boodschap dat God je hart wil kennen en vrijmaken en niet op zoek is naar een doodse versie van je hart, dat vooral braaf is...
Zeer goed!27 januari 2010
Zeer goed boek!

Recent bekeken

Als doden wakker worden

Als doden wakker worden

John Eldredge
€ 9,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg