Presentatie ‘In de Kruising’

Presentatie ‘In de Kruising’

31-05-2018
Bij de Goudse voetbalvereniging SV Donk is het nieuwe Gideonboek ‘In de Kruising; over voetbal en Jezus volgen’ van Joyce de Jongh gepresenteerd. Joyce is voetbalmoeder en auteur van o.a. de Overblijfbijbel.

‘In de Kruising’ is een combinatie van de beste voetbalverhalen, waarin een link wordt gelegd naar een avontuurlijk en enthousiast leven als christen. Het boek – in stijl vormgegeven door cartoontekenaar Arjen Niezen – is niet alleen leuk om te lezen, maar tieners van 10-14 jaar krijgen ook de kans om op een praktische manier te leren hoe ze sterke christenen kunnen worden. Verder krijgen de lezers voetbaltraining van een echte profcoach.

Het eerste exemplaar van ‘In de Kruising’ werd uitgereikt aan Bert Konterman, oud-international, trainer van Oranje onder 18 en kersvers Europees Kampioen met Oranje onder 17. Bert vertelde natuurlijk over zijn leven als profvoetballer en over zijn passie voor Jezus. Hij werkte mee als de officiële trainer van ‘In de Kruising’. Hij vertelde verder dat een flink deel van de selectie die Europees kampioen werd gelovig is en ook bid voor de wedstrijden die ze spelen. Bert vertelt geregeld in kerken over zijn leven als voetballer, trainer en christen. Daarbij neemt hij soms ook jongens uit zijn selectie mee, waarvan sommige ook een getuigenis geven.

Nederlands Kampioen freestyle voetbal Rowdy Heinen demonstreerde een aantal verbluffende shows. Daarna verzorgde hij een speciale voetbaltraining voor de tientallen aanwezige voetballers. Er waren hapjes en drankjes in voetbalstijl en ook de uitgever verscheen in gepaste kledij op het feest. Na afloop was er uiteraard gelegenheid om het boek aan te schaffen en door Joyce en Bert te laten signeren.

Bert Konterman heeft ook contact met een boekwinkel waar hij komt vertellen over zijn werk als coach, voetballer en christen. Tevens zal hij dan iets vertellen over zijn rol in het nieuwe boek: ‘In de Kruising’.  

Op de foto van links naar rechts: uitgever Theo Veldhuis, auteur Joyce de Jongh en Bert Konterman.

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Uitgelicht

In de kruisingIn de kruising
Joyce de Jongh
€ 14,95