overlijden auteur Else Vlug

01-11-2019
Afgelopen vrijdag overleed Gideon-auteur Else Vlug-Hoekendijk (85) in haar woonplaats Voorthuizen. Ze is velen middels haar boeken en op andere wijzen tot zegen geweest in Nederland.

In 1974 publiceerde Gideon haar misschien wel bekendste werk, Schatgraven. Andere bekende boeken van haar hand zijn Weid mijn lammeren (1988), Jonge helden in ons midden (1994), Post van Paulus (1997), en En wij hebben het geloof behouden (2000). Sinds enkele maanden waren we met haar in gesprek over een vernieuwde uitgave van het boek Picknick, dat in 2002 uitkwam bij Stichting Opwekking.
Als Gideon zijn we dankbaar voor de vele zegen die we middels haar boeken hebben mogen verspreiden. Ook zijn we zeer dankbaar voor de talloze malen dat zij en haar man Peter voor ons hebben gebeden. Ze maakten nog altijd deel uit van ons team van voorbidders. Haar man Peter zat vanaf de oprichting van Stichting Gideon 40 jaar lang onafgebroken in ons bestuur.

We bidden Peter, de gezins- en familieleden en andere dierbaren Gods nabijheid en troost toe. In de wetenschap dat ze haar Heer en Zaligmaker inmiddels heeft ontmoet, iets waar ze ook in het boek Picknick reikhalzend naar uitzag.

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg