Gideon en het coronavirus (2)

28-07-2020
Ik heb al eens eerder in deze rubriek aangegeven dat het voor het boekenvak een moeilijke tijd is, deze coronacrisis.
Toen de lockdown werd ingesteld duurde het weken voordat ook niet-noodzakelijke winkels (waaronder boekwinkels) weer wat meer werden bezocht. Alle kerkdiensten, conferenties en spreekbeurten van auteurs werden afgelast. Voor alle betrokken partijen in het boekenvak was en is dat een hard gelag.
Inmiddels zijn we maanden verder. In ons geval zijn de afgelopen maanden gelukkig minder heftig geweest dan gevreesd, maar te heftig om nog langer zonder pas op de plaats te maken voort te kunnen gaan. Het betekent dat we tegen een aantal personeelsleden hebben moeten zeggen dat hun baan binnenkort ophoudt.
We proberen op andere wijzen met hen te blijven samenwerken in de projecten die lopen, zodat we dicht bij elkaar kunnen blijven als vrienden en zodat we voor elkaar zorg kunnen blijven dragen. We willen graag een transparante uitgeverij zijn en vandaar dat we er ook open over zijn op dit platform.

Gideon is een sterk bedrijf. We gaan door met onze missie tot de Here Jezus terugkomt en het is ons verlangen blijvend tot zegen te zijn van iedereen in ons taalgebied. Jullie gebed is daarbij van harte welkom, zowel voor Gideon als voor de betreffende collega's!

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg