• 978-90-6067-2785

365 Gebedenvoor een emotioneel gezond leven.

€ 19,95
3 reviews
Aantal:
365 Gebeden voor een emotioneel gezond leven is een bijzonder mooi en warm boekje van Stormie Omartian. Het voelt heel persoonlijk aan, als een bijbeltje.

Het is veel meer dan een gebedenboekje. Het is een bron van leven en troost. Een bron van inspiratie als u op zoek bent naar woorden voor dat moeilijke kaartje. De 365 gebeden die Stormie Omartian heeft opgeschreven, zijn uit het leven gegrepen. Herkenbaar voor iedereen, bruikbaar voor ieder die ervaren heeft dat eigen woorden soms tekort schieten. De gebeden zijn gericht op een emotioneel gezond leven. Een leven in het besef en de ervaring van Gods liefde en vrede. Er staan gebeden in om bevrijding van eenzaamheid, bezorgdheid, depressiviteit en andere negatieve gevoelens. Gebeden om meer geduld en minder boosheid. Gebeden om gehoorzaamheid en vernieuwing van denken. Gebeden om troost en leiding, vrede en voldoening. Gebeden om leven en kracht en meer kennis van God en Christus.

God wil u een emotioneel gezond leven geven. God heeft bevrijding, verlossing en overwinning voor u. Hij verlangt ernaar om in gebed met u te praten. Hij wil uw stem horen en zijn woord aan u kwijt kunnen. Het boekje 365 Gebeden voor een emotioneel gezond leven kan daarbij een prachtig hulpmiddel zijn.

Geef dit prachtig uitgevoerde gebedenboek cadeau aan uzelf of aan een vriend of vriendin.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Woorden van leven27 september 2018
Helpt om te bidden, waar je zelf soms de juiste woorden niet weet te vinden.
Goed onderbouwd met Bijbelteksten
365 gebeden28 februari 2017
Voor wie opzoek is naar antwoorden in ‘geestelijke’ vorm. Dan is dit boek een aanrader.
Heldere boodschap, praktisch toepasbaar. Het geeft je inzicht, wijsheid en innerlijke rust. Dagelijks het boek onwillekeurig openen geeft jou de boodschap die je nodig hebt om te groeien in geloof! kortom een fantastische boek om dagelijks te gebruiken ( 365 dagen ).
Een boekje om altijd bij je te hebben07 februari 2017
Dit is een geweldig gebedenboekje, waar je op ieder moment, waar dan ook voor jezelf of voor wie het ook nodig heeft geloof, hoop, liefde en troost uit kunt halen. De bijbelcitaten die aangehaald worden hebben betrekking op de situatie, dus je wordt of eerst geraakt door de spreuk en je bidt het bijbehorend gebed, of je wordt geraakt door het gebed dat je in jouw situatie kunt bidden en zoekt via het citaat een bijbelgedeelte.
Het knappe van dit boekje: de gebeden spreken aan, geven precies weer wat er in je hart kan leven in bepaalde situaties. Vanuit jezelf worden haar woorden onderbroken en aangevuld, met wat er in jou leeft en ontstaat er een heel persoonlijk gebed.
Verder ziet het boekje er heel mooi uit en is het een superleuk cadeautje voor mensen die het moeilijk hebben.

Recent bekeken

365 Gebeden

365 Gebeden

Stormie Omartian
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg