• 978-90-6067-7834

Zweven op de windHoe God ons leert altijd op Hem te vertrouwen.

€ 4,95
1 reviewDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Zoals een moeder-arend haar jongen uit het veilige nest duwt om ze te leren vliegen, zo verstoort God van tijd tot tijd ons comfortabele leven. Hij doet dat om ons geloof meer diepgang te geven. Hij keert onze vertrouwde wereld ondersteboven om zijn hoogste doel in ons leven te bereiken. Wij menen dat Hij ons straft en ons in de steek laat, maar het tegendeel is waar. Hij vangt ons op, als wij het gevoel hebben dat we in een peilloze diepte vallen.
Wanneer wij te maken krijgen met beproeving en teleurstelling, hoeven we niet wanhopig en panisch te fladderen. Nee, zegt Selwyn Hughes in deze hartverwarmende en praktische studie, als we onze blik op de hemel richten, mogen we onze vleugels uitslaan, naar nieuwe ontdekkingen zweven en leren vertrouwen op God.

Selwyn Hughes is in Groot-Brittannië bekend om zijn serie 'Every Day With Jesus' - een dagelijkse hulp bij het bijbellezen. Hij heeft jaren als evangelist en predikant gewerkt, maar besteedt tegenwoordig zijn tijd vooral aan het schrijven van boeken en artikelen en aan het leiden van trainingsseminars - nationaal en internationaal.

Reviews (1)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Schitterend!14 februari 2017
Eigenlijk zou dit boek "the Secret" moeten heten. In een emotionele bui kwam ik enkele maanden geleden dit boek op het internet “per toeval” tegen. Nadat ik alle boeken over de secret en aanverwanten had gelezen merkte ik dat ik er (te) weinig mee opschoot. Bij het lezen van dit boek schoten mij de tranen in de ogen. Zo mooi, zo waar en zo uitvoerbaar. We maken allemaal deel uit van de schepping en de schepping heeft tot doel van ons en van deze wereld iets moois te maken. Ik heb mij letterlijk laten meezweven op de wind en het voelt elke dag beter. Elke dag kom ik weer tot de conclusie dat wanneer we ons overgeven en dat doel willen bereiken om de wereld een stukje mooier te maken je werkelijk alles krijgt toegeworpen om dat voor elkaar te krijgen. Dat is voor mij echt “het geheim”

Recent bekeken

Zweven op de wind

Zweven op de wind

Selwyn Hughes
€ 4,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg