• 978-90-6067-4895

Zegen of vloekOver de invloed van woorden

€ 15,95
2 reviews
Aantal:
Wordt u voortdurend belaagd door ziekten en financiële problemen? Staan uw relaties altijd onder spanning? Komen er in uw gezin onevenredig veel ongelukken voor? Vraagt u zich wel eens af waarom sommige mensen zoveel meer voorspoed hebben dan andere? Derek Prince zegt in Zegen of Vloek dat er in het leven twee krachten werkzaam zijn: de zegen en de vloek. De ene kracht is heilzaam, de andere verwoestend. Om de weldaden van Gods zegen te ervaren en behoed te worden voor de vloek, moeten we weten hoe die krachten werken.

Derek Prince toont aan dat een vloek niet een bijgelovig overblijfsel uit de middeleeuwen is, maar een hedendaagse realiteit. Hij laat vanuit de Bijbel zien wat we onder zegen of vloek moeten verstaan. En hij beschrijft de ervaringen van mensen die, tot hun eigen verbazing, ontdekten dat ze geen slachtoffer van stom toeval waren maar van een vloek die over hen was uitgesproken. Derek Prince leert ons hoe we een vloek in ons leven kunnen ontdekken én hoe we ervan bevrijd kunnen worden. Door heel het boek heen klinkt de boodschap dat onze woorden instrumenten van vloek en zegen kunnen zijn.

Derek Prince (1915-2003) was docent filosofie aan de universiteit van Cambridge, voordat hij zich wijdde aan bijbelonderwijs. Hij hield over de hele wereld toespraken en schreef ruim dertig boeken, waaronder Vijanden die tegenover ons staan’.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Recensie van Manuel27 juni 2017
Ik heb dit boek een tijdje terug gekocht, en mijn leven is er enorm door veranderd het toont nieuwe inzichten over hoe vloeken werken, in het christelijk geloof, en het is gewoon tof, niet twijfelen aanschaffen!
Zegen29 mei 2018
Wat kies je zelf? Zegen of vloek? Ik ben erg onder de indruk van dit boek en ik ben erdoor veranderd.

Recent bekeken

Zegen of vloek

Zegen of vloek

Derek Prince
€ 15,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg