• 978-90-6067-6301

Wat wil hij wat wil zij?Bouwen aan een onverwoestbaar huwelijk

€ 15,95
7 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Hoe wordt u onweerstaanbaar voor uw eigen man of vrouw? Mannen hebben in het huwelijk andere behoeften dan vrouwen. Maar ze begrijpen dat niet, en vrouwen evenmin. En daar ligt de oorzaak van de vele buitenechtelijke relaties en scheidingen. Als echtgenoten elkaars behoeften onderkennen en daarop inspelen, wordt hun huwelijk een bron van geluk. Romantiek, intimiteit en creativiteit komen dan vanzelf. Dr. Willard Harley onderscheidt tien fundamentele behoeften. Vijf daarvan overheersen bij de man, en vijf bij de vrouw. Dr. Harley laat in dit boek zien hoe mannen en vrouwen elkaars behoeften kunnen vervullen. Daardoor worden ze voor elkaar onweerstaanbaar!

Reviews (7)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Anders27 september 2018
Het is een verademing om eens iets anders te lezen over relaties dan over de dingen die we allemaal fout doen. Het boek geeft inzicht waarom we ons strijden. Hoe het komt dat we uit elkaar groeien. Bezit je deze kennis, dan kun je het begrijpen waarom een partner anders reageert dan jij eigenlijk zou willen. Je kunt dan heel gemakkelijk de neergaande spiraal omkeren in een stijgende lijn. Het is deze kennis die uitstekend werkt om je relatie bloeiend te houden.
Eye opener14 februari 2017
Mannen en vrouwen hebben verschillende behoeftes en velen zijn zich daar niet goed van bewust. Leer de behoeftes van je partner (her)kennen en vervullen! Lees het boek samen en je relatie krijgt echt een fantastische impuls. Het heeft ons enorm geholpen. Als het nu eens iets minder gaat tussen ons, dan begrijpen we bovendien beiden veel beter hoe het komt, en is het veel gemakkelijker om weer tot elkaar te komen. Het boek leest gemakkelijk en voelt goed. Het is een beetje rechtlijnig, waardoor het wel heel helder is. Eigenlijk zou iedereen met een relatie het moeten lezen. En iedereen die graag een relatie zou willen ook.
Jannie van Hof
Fijn boek20 augustus 2019
Had goede verwachtingen van dit boek. En die kwamen uit. Een fijn biek om te lezen en ook herkenbaar met veel aha en o ja momenten. Heb het nog niet helemaal uit,ik lees tussendoor in een boek van Stacy Elsredge. En het 365 dagen geliefd dagboek. Aanraders ook trouwens. Jannie
gebruiksaanwijzing27 juni 2017
Het boek maakt zoveel duidelijk. Iedereen die een relatie aangaat met de andere sekse zou het moeten lezen. Het voorkomt een hoop problemen.
Hard nodig21 februari 2017
Ik kwam, reeds apart wonend na 15 jaar huwelijk, toevallig (?) via de website van de auteur (www.marriagebuilders.com) dit boek tegen. Nieuwsgierig gemaakt ben ik het gaan lezen en, om een lang verhaal kort te maken, wij zijn weer bij elkaar. Met dit boek, wat we nu samen gelezen hebben en er regelmatig over praten, zijn we in een paar maanden meer van elkaar te weten gekomen dan in de voorgaande 15 jaar! Echt een aanrader.
voor iedereen aan te raden!09 februari 2017
Wij zijn een jong stel en dt is een superboek. Na een moeilijke start van ons huwelijk is dit boek onze redding geweest! Leuk om samen te lezen en ook leuk om samen de vragen te beantwoorden. En must voor ieder huwelijk!

Recent bekeken

Wat wil hij wat wil zij?

Wat wil hij wat wil zij?

Willard F. Harley
€ 15,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg