Spreker: Ronald en Maresca van der Molen

Ronald en Maresca van der Molen wonen met hun vier kinderen in De Lier (het Westland). Ze hebben diverse gemeenten helpen opstarten in onder andere Den Haag en het Westland. Maresca is fulltime gezinsmanager. Ronald traint en coacht leidinggevenden in het bedrijfsleven en begeleidt namens het Evangelisch Werkverband pioniers en kerkenraden binnen de Protestantse Kerk. Eerder schreef hij de boeken Plant een kerk en Metamorfose.

Ronald en Maresca schreven samen het boek Dromen, een geschenk van God, een boek over hoe God met ons wil communiceren door middel van dromen. Beide auteurs zijn beschikbaar voor workshops over dit onderwerp. Daarnaast verzorgt Ronald regelmatig presentaties, workshops en trainingen.

Thema's waar Ronald (en Maresca) over spreken:
Kerkplanting
Groeien in je bestemming
Luisterend bidden
Leiderschap
Coaching
Communicatie
Talentontwikkeling
Dromen, een geschenk van God

Ronald: "Ik ben gefascineerd door wat mensen drijft, in beweging brengt en doet groeien. Ik geloof dat het beste niet voor ons ligt of achter ons, maar in ons. Het hoeft er alleen nog uit te komen. Daarvoor is een metamorfose nodig. In de natuur zorgen veranderingen, bijvoorbeeld in de seizoenen, ervoor dat dieren en bomen de metamorfose doormaken die nodig is. Daar kunnen we veel van leren. Meestal schakelen mensen en organisaties mij in als ze een verandering doormaken of graag willen veranderen. Omdat ik een passie heb voor training en coaching, zijn mijn presentaties interactief van aard en kun je de lessen direct toepassen."

Boek Ronald (en Maresca) van der Molen als spreker
Bent u geintereseerd in een spreekbeurt van Ronald (en Maresca)  van der Molen? Vul dan (vrijblijvend) dit formulier in. De auteur of Uitgeverij Gideon neemt vervolgens contact met u op.

Spreker: Ronald en Maresca van der Molen

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg