• 978-90-6067-7711

Seks wees 's eerlijk

€ 3,00
0 reviews
Aantal:
AANBIEDING!
Het boek Seks, wees 's eerlijk is eigenlijk gewoon gedateerd. Gideon gaf het uit in 1999 en je zult in het boek niets aantreffen over de verleidingen van mobiele en digitale pornografie. De songteksten die worden aangehaald, de films die worden genoemd, zijn bij jongeren van deze tijd nauwelijks meer bekend. Als uitgever vind ik het boek dan ook echt niet meer geschikt voor verkoop in de boekhandel en dat is de reden dat wij de restpartij gaan opruimen.
Maar...
MAAR...

Ik denk dat het boek wél heel geschikt is voor jongerenavonden over het thema seksualiteit. Liefst ter bespreking in kleine groepen jongens en meiden. Waarom? Omdat de aanpak van de auteur en de opbouw van het boek gewoon goed zijn, en omdat de principes die erin beschreven worden doordacht en bijbels, en daarmee tijdloos, zijn!
In het eerste hoofdstuk schetst de auteur een wat somber beeld van de tijd waarin jongeren dertig jaar geleden opgroeiden. Ook dat is wat gedateerd, maar tegelijkertijd zitten er veel herkenningspunten in en is het wel een goed vertrekpunt voor een boek over het thema. In hoofdstuk 2 gaat hij dieper in op het thema eenzaamheid. En dat is heel actueel... uit allerlei onderzoeken blijkt dat jongeren vandaag de dag ondanks alle social media eenzamer zijn dan ooit te voren. Vervolgens gaat hij verder met hoofdstukken over vriendschap en relaties aangaan (en bijvoorbeeld de vraag hoe je Gods leiding daarin zoekt).
De hoofdstukken daarna gaan over de plaats van seks in je relatie en wat de bijbel daarover te zeggen heeft; hoe ga je om met seksuele fouten uit het verleden; vergeving; het huwelijk; en tot slot... hoe zorg je dat jouw huwelijksrelatie de best mogelijke huwelijksrelatie wordt.
Kortom, genoeg gespreksstof die zeer actueel te maken is.

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Seks wees 's eerlijk

Seks wees 's eerlijk

Steve Ayers
€ 3,00

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg