• 978-90-6067-8473

Ruimhartig LevenOntdek de blijdschap van het leven; je tijd, je talenten, je geld.

€ 3,00
0 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Uit het leven halen wat erin zit… Doen waar je zin in hebt. Het blijkt voor velen een levensmotto te zijn. De gevolgen daarvan zijn rampzalig: voor gezinnen, scholen, bedrijven, het milieu… Alleen voor jezelf leven, dat is pas armoede! Het geeft nooit echt bevrediging.

Gelukkig is er een weg naar blijvende voldoening, maar die gaat lijnrecht in tegen een cultuur die geluk zoekt in geld en genot. Dan hebben we het over ruimhartig leven, over vrijgevigheid. Het betekent dat we royaal uitdelen van het kostbaarste wat we hebben: onze tijd, onze talenten, ons bezit, onze warmte. Maar we krijgen er onvoorstelbare rijkdommen voor terug. Ruimhartig Leven is een meeslepende en visionaire parabel voor iedereen die beseft dat het leven meer is dan altijd maar méér willen.

U kunt dit boek - Ruimhartig Leven - in een paar uur lezen, maar de wijsheid die u eruit opdoet, zal uw leven blijvend verrijken. Ken Blanchard is wereldberoemd geworden door zijn boek 'The One Minute Manager' -€“ een parabel over efficiënt tijdbeheer. Truett Cathy is de ruimhartigheid in persoon.

Reviews (0)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren

Recent bekeken

Ruimhartig Leven

Ruimhartig Leven

Meerdere auteurs
€ 3,00

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg