Moedig Leiderschap #
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-6067-8459

Moedig Leiderschap #

€ 16,95
0 reviews
Aantal:
In een meeslepende stijl laat Bill Hybels alle kanten van het leiderschap zien - zowel de overwinningen als de tegenslagen, zowel de vreugde als het
verdriet. Een meesterwerk dat iedere leider in de kerk moet lezen. Er staat teveel op het spel om het ongelezen te laten. Wanneer de geestelijke gave van leiderschap de ruimte krijgt, wordt de plaatselijke kerk de hoop der wereld en een ontzagwekkende kracht ten goede.
Met grote overtuigingskracht leert Bill Hybels leiders en potentiële leiders

˘ de kracht van een brandende visie te begrijpen,
˘ zelf droomteams te vormen,
˘ hun eigen stijl van leidinggeven te ontdekken,
˘ aankomende leiders op te leiden,
˘ besluiten te nemen,
˘ met God te wandelen,
˘ veranderingen positief te waarderen,
˘ op koers te blijven... en nog veel meer.

Een ontwapenend eerlijk boek, dat leiders werkelijk helpt te doen waartoe zij hun gaven hebben ontvangen: LEIDING GEVEN.

Bill Hybels
Bill Hybels is in 2018 in opspraak geraakt vanwege misbruik van zijn positie en grensoverschrijdend gedrag. Negen vrouwen hebben hem beschuldigd van onbetamelijk gedrag (in toespelingen, een kus, een hug, en waarbij er in twee situaties sprake zou zijn geweest van een seksuele relatie buiten zijn huwelijk om). Bill Hybels heeft  toegegeven grote fouten te hebben gemaakt, maar ontkent dat er sprake zou zijn geweest van seksueel misbruik.
Onze wens en ons gebed is dat elke zonde in het licht zal worden gebracht, zal worden beleden voor God en mensen, zodat Gods herstel kan doorbreken in het leven van de slachtoffers en ook in het leven van Bill zelf. Aanvankelijk hebben we, in navolging van Stichting Opwekking - de huidige Nederlandse uitgever van de boeken van Bill Hybels - alle titels van Bill uit de handel genomen, maar als uitgever heb ik daar om één simpele reden geen vrede mee: wij zijn allemaal mensen die van genade moeten leven. Er zijn geen zondeloze mensen op deze aarde; er zitten geen zondeloze auteurs in ons fonds; er waren geen zondeloze bijbelschrijvers... en sorry, wij hebben geen zondeloze personeelsleden. God heeft ervoor gekozen om Zijn openbaring door te geven middels zondige mensen. De woorden die Bill Hybels namens Hem in het verleden heeft gemeend te mogen schrijven, waren niet waar of goed omdat Bill zo goed was; ze waren dat en zijn dat, omdat Gods genade ermee gepaard ging. Laten we bidden dat elk foutief handelen wordt erkend en beleden; dat God elk slachtoffer in deze zaak heelt en dat waar Bill Hybels dat nog moet doen, hij zijn schuld zal erkennen en belijden, tegenover God, de slachtoffers en zijn dierbaren en ook tot herstel kan komen.

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Moedig Leiderschap #

Moedig Leiderschap #

Bill Hybels
€ 16,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg