Liefde doetZeg ja tegen het avontuur

€ 17,95
2 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Je kunt van alles zeggen over liefde: je kunt erover preken, er wetenschappelijk onderzoek naar doen en er eindeloos over filosoferen, maar uiteindelijk kun je liefde alleen maar doen. Actie dus! Het levensmotto van Bob Goff is ‘zeg gewoon ja’ en elk hoofdstuk van dit unieke boek beschrijft wat er kan gebeuren als je ja zegt tegen de uitdagingen die God op je weg brengt.
 
Bobs onbevangen leefwijze brengt hem op plaatsen die hij nooit voor mogelijk had gehouden. Met zijn kinderen gaat hij ijs eten bij verschillende staatshoofden, wordt hij op merkwaardige wijze consul van Oeganda, laat een vrachtlading gekleurde ballonnen afleveren in een vluchtelingenkamp in Noord-Irak en houdt een advocatenkantoor op het pirateneiland in Disneyland.
 
In elk avontuur zit een belangrijke geestelijke les die je helpt om ja te zeggen tegen de avonturen die God graag samen met jou wil beleven. De royalty’s van dit boek komen geheel ten goede aan de door Bob Goff opgezette organisatie Love does.

Reviews (2)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Aanstekelijk boek06 november 2018
Heel aanstekelijk boek. Ik heb het aan meerdere mensen kado gedaan. Ook zij waren heel enthousiast.
Fantastisch boek11 december 2018
Liefde doet heb ik net dichtgeslagen. Wat een ongelofelijk boek! De laatste woorden van Bob Goff lijken een persoonlijke brief, pats boem recht in mijn hart, een aanmoediging om nu zelf stappen te zetten, om je eigen verhaal te vertellen, om te doen waarvoor God je geschapen heeft.
Dit is echt een bizar mooi boek. Het leest heel gemakkelijk, 31 hoofdstukken met voorvallen uit het leven van Bob Goff waarvan je al gauw denkt, nee dat kan niet, net over de top, maar daardoor wel heel prikkelend en boeiend geschreven zodat je blijft lezen. Avontuurlijke verhalen die je zelf niet zou verzinnen met veel humor en ook wel zelfspot. Die verhalen brengt Bob Goff in verbinding met zijn geloof of beter gezegd met Jezus. Zoals hij bijvoorbeeld op de bank voor de kamer van de decaan is blijven zitten, net zo lang totdat hij wordt toegelaten op de rechtenstudie die hij graag wil doen met dit ene zinnetje: “U hoeft alleen maar te zeggen, Ga je boeken aanschaffen.”
'Liefde doet' laat heel wat van het christendom vallen. Eigenlijk blijft er alleen één persoon over en hoeveel Hij geeft in een relatie. Overigens is het niet zo dat Bob alleen maar de zonnige kant van het leven ziet, er is ook ruimte voor falen en gebrokenheid. Wanneer je dit boekt leest wordt je meegetrokken in die relatie, allereerst met Bob zelf. Je kan haast niet anders dan van hem houden, zoals hij ook van de lezer houdt. Maar bovenal wijst de schrijver voortdurend naar Jezus en motiveert om jezelf te verbinden met het leven en de mensen om je heen. Elk verhaal heeft een insteek over hoe hij vroeger dacht dat het leven (of geloof) was en hoe hij er nu in staat en de verhalen bewijzen dat. Echt bijzonder. Dit is zo’n autentiek boek zoals ik nog nooit heb gelezen. Het blijkt uit het feit dat hij zijn telefoonnummer achterlaat in het boek. Hij getuigt zo van vertrouwen dat hij beschikbaar wil zijn voor wie hem op enig moment nodig heeft.

Recent bekeken

Liefde doet

Liefde doet

Bob Goff
€ 17,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg