Het Hart van Jeruzalem
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-6067-8992

Het Hart van JeruzalemErfenis van Sion deel 3

€ 12,50
0 reviews
Aantal:
23 mei 1948. De dagen van de Joden in het Oude Jeruzalem lijken geteld te zijn. De staat Israël is nu negen dagen oud. Het Joodse verzet heeft nauwelijks meer wapens en munitie. En de mensen sterven bijna van de dorst. Zal er op tijd redding komen? Een droge, hete, harde woestijnwind teistert het heilige land. De mensen in de Joodse wijk vergaan van de dorst. Het waterrantsoen is net genoeg om je tong nat te maken.
Lori Kalner richt zich volledig op de bescherming van de kleine Abe Kurtzmann, die in paniek raakt zodra hij een gebouw binnengaat.
Rabbi Lebowitz moet de geheime gang opblazen, nu Mosje en Dov niet zijn teruggekomen van hun missie in vijandelijk gebied, maar hij wacht… en wacht.

David Meyer haalt adembenemende toeren uit als gevechtspiloot in een trage, kwetsbare Piper of een lastig te besturen Duitse jager: een Messerschmitt 109, zowat de enige vliegtuigen waarover Israël beschikt.
'Dummkopf' Alfie Halder en de mysterieuze tuinman blijken een bijzondere relatie met elkaar te hebben. De tuinman komt Daoed te hulp, de Arabische weesjongen die door de Joodse dokter Baroech is geadopteerd. En hij geeft hem een bijzondere opdracht.

In Het hart van Jeruzalem brengen Bodie en Brock Thoene de prille geschiedenis van Israël zodanig tot leven, dat de lezer deelnemer is in plaats van toeschouwer. Deel drie in de serie De erfenis van Sion.

Andere delen in deze serie zijn:
De hoop van Jeruzalem
Onweer boven Jeruzalem
De boekrollen van Jeruzalem
De stenen van Jeruzalem
Nachtwake in Jeruzalem

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Het Hart van Jeruzalem

Het Hart van Jeruzalem

Bodie en Brock Thoene
€ 12,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Bodie en Brock Thoene

Bodie en Brock Thoene
Meer van Bodie en Brock Thoene