• 978-90-5999-1064

Het geschenk van het huwelijk (algemene editie)

€ 19,95
1 reviewDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Het huwelijk is een onbeschrijfelijk mooi geschenk van God. Een liefdes- verbond voor het leven. In zijn liefde voor jullie, gaf Hij jullie aan elkaar. Omdat Hij weet dat jullie zonder elkaar niet compleet zijn. Omdat Hij wil dat jullie Hem beter leren kennen. En omdat Hij jullie wil leren hoe onvoorwaardelijk liefde kan zijn. Het geschenk van het huwelijk is een geschenk voor het leven.

Dit boek helpt jullie om van dat grote geschenk iedere dag één cadeau uit te pak- ken. Neem er de tijd voor en doe het samen. Bouw jullie huwelijk op een stevig fundament, zodat jullie de wisselende omstandigheden van het leven aankunnen. Door dit boek samen te lezen, door met en voor elkaar te bidden en de uitdagingen aan te gaan, zullen jullie je liefde voor elkaar vernieuwen, elkaar beter leren kennen en meer leren liefhebben. Liefde is meer dan een gevoel. Soms veel meer, soms nauwelijks meer. Maar door iedere dag voor elkaar te kiezen en jezelf aan de ander toe te vertrouwen, geven jullie elkaar het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven: een goed huwelijk.

Van dit dagboek is ook een huwelijkseditie beschikbaar. De inhoud is hetzelfde, maar de omslag is anders. Onze ervaring is dat de huwelijkseditie vaker cadeau wordt gegeven ij een bruiloft of een jubileum en dat de algemene editie vaker voor eigen gebruik wordt gekocht.

Reviews (1)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Mooi10 juli 2018
Mooi boek om samen als echtpaar iedere dag de diepgang te zoeken.

Recent bekeken

Het geschenk van het huwelijk (algemene editie)

Het geschenk van het huwelijk (algemene editie)

Stephen en Alex Kendrick
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Stephen en Alex Kendrick

Stephen en Alex Kendrick
Meer van Stephen en Alex Kendrick