• 978-90-6067-9838

Heel de weg naar de hemel

€ 2,00
2 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Een prachtig en inspirerend boek over de hemel. Terwijl je dit boek leest groeit je besef van de hemel, want heel de weg naar de hemel is de hemel.

De hemel… een plaats ergens daarboven, waar God regeert? Een toestand van eeuwige gelukzaligheid voor verloste zielen? Kunnen we daar iets mee?

De hemel, zegt Elizabeth Sherrill, is evenzeer een toestand, als een bestemming, als een weg. De middeleeuwse Catharina van Siena heeft samengevat in een kernachtige zin: 'Heel de weg naar de hemel is de hemel, want Hij (Jezus) heeft gezegd: Ik ben de Weg.'
De hemel is een werkelijkheid buiten de waarneembare realiteit, waarvan we zo nu en dan een glimp opvangen. De hemel is nergens, en overal. Soms trekt de mist even op en zien we onbekend land dat toch vertrouwd is. Het kan zijn dat we op zo'n moment een glimp van de hemel opvangen.

De hemel omvat het verleden, het heden en de toekomst.
De hemel is achter mij, rondom mij en voor mij.

Maar om nou in twee woorden te zeggen wat de hemel is…?
Dat lukt alleen in beeldspraak, in een metafoor, in een verhaal.
En dat doet dit boek.

Reviews (2)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Geweldig09 februari 2017
Wat is dit een geweldig boek! Niet zo maar een boek over beschouwingen van de hemel, maar een verhaal van een vrouw die haar leven beschrijft en je meeneemt in haar ontdekkingen in het verleden, bij mensen en wat de Bijbel uitlegt over de hemel. Maar het zelf ontdekken dat de hemel zo veel dieper en groter is dan we maar kunnen bedenken. God heeft een oneindige liefde, een topper is dit boek!
Prachtig boek09 februari 2017
Een boek waarvan ik heb genoten: stelt de vragen die moeilijk zijn, als waar is de hemel? hoe kom je er? etc. Maakt het tegelijk praktisch voor het leven op aarde. Heel de weg naar de hemel is de hemel. Klinkt wat cryptisch misschien maar als je gelezen hebt, zul je begrijpen wat bedoeld wordt. Een aanrader, bemoedigend voor een christen.

Recent bekeken

Heel de weg naar de hemel

Heel de weg naar de hemel

Elizabeth Sherrill
€ 2,00

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Elizabeth Sherrill

Elizabeth Sherrill
Meer van Elizabeth Sherrill