• 978-90-6067-9852

F-16 Piloot met een nieuwe missieVliegen voor de MAF in Oeganda en Ethiopiƫ

€ 14,95
1 review
Aantal:
Uit een supersonische, high-tech F-16 straaljager van de Nederlandse luchtmacht in een brommend vliegtuigje van de Mission Aviation Fellowship (MAF). Een grotere overgang is nauwelijks denkbaar.

In plaats van vertrekken vanaf gladde startbanen in een machtige F-16, steeg Herman van Heuvelen op vanaf hobbelige landingsstrips in rammelende Cessna's. In plaats van bommen en raketten vervoerde hij Afrikaanse mensen die dringend hulp nodig hadden. Een F-16 piloot was bushpiloot geworden.

Al tijdens zijn opleiding tot jachtvlieger in Canada merkte Herman van Heuvelen dat God aan hem begon te trekken. En op de vliegbasis Leeuwarden werd het hem steeds duidelijker dat hij de joystick van zijn geliefde F-16 moest verwisselen voor het stuurwiel van kleine zendingsvliegtuigen. Zijn vrouw en kinderen gingen met hem mee naar de MAF-basis in Oeganda. Het avontuur werd niet minder, wel anders.

De F-16 piloot Herman van Heuvelen blijkt niet alleen een nuchtere piloot te zijn, hij is ook een warmbloedig en eerlijk verteller over vliegtuigen, piloten, spontane Afrikanen, gewelddadige conflicten, verlammende angst en sprankelende vreugde.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Luchtig boek31 mei 2018
Heb genoten van dit boek. Vol met vliegerverhalen. Van luchtmacht tot bushpiloot. Zelf ben ik niet technisch onderlegd en lees niet vaak dit soort verhalen, maar de wijze waarop Herman dit brengt is sprankelend. Boek in een adem uitgelezen! Aanrader.

Recent bekeken

F-16 Piloot met een nieuwe missie

F-16 Piloot met een nieuwe missie

Herman van Heuvelen
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Herman van Heuvelen

Herman van Heuvelen
Meer van Herman van Heuvelen