Een Supergoede Vader

€ 12,50
1 reviewDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Je hebt misschien al wel duizend verhalen gehoord over wie de goede Koning is. Ontdek nu zijn grote liefde voor jou!
 
Beertje Sam gaat in dit prachtige prentenboek ontdekken dat God een supergoede Vader is. Het is een vertederend voorleesboek om Gods liefde te ontdekken met je (klein)kinderen.
 
Chris Tomlin en Pat Barrett schreven samen het verhaal van de kleine beer Sam wiens leven en dat van zijn vriendjes voorgoed verandert wanneer ze de geweldige liefde van de grote Koning leren kennen. Als Sams vriendjes hulp nodig hebben, gaat hij op reis naar de Koning die in het kasteel woont waarvan de poort altijd open is. Tijdens zijn reis gaat Sam op zoek naar het mooiste cadeau voor de Koning… het prachtige verhaal van beertje Sam zal kleine en volwassen kinderen ervan overtuigen dat God een supergoede Vader is die overweldigend veel van hen houdt.
 
Het hartverwarmende prentenboek ‘Een supergoede Vader’ is een vertaling van ‘Good Good Father’, geschreven door Chris Tomlin en Pat Barrett, die tevens het gelijknamige lied hebben geschreven.

Reviews (1)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Prachtig en ontroerend11 december 2018
Dit is een prachtig en ontroerend prentenboek. Mijn kinderen lezen het erg graag. Ik vind het superfijn dat mijn kids op deze manier ook in aanraking komen met hun supergoede Vader. Ze leren Hem echt kennen!

Recent bekeken

Een Supergoede Vader

Een Supergoede Vader

Chris Tomlin
€ 12,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg