• 978-90-6067-8510

De Stille stem van GodHoren en doen wat Hij zegt

€ 17,95
3 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:

God spreekt


God verlangt ernaar met ons te communiceren. Communicatie en relatie horen zo bij het wezen van God, dat we niet kunnen volhouden dat Hij ooit is opgehouden met spreken. Door woorden schiep Hij de hemel en de aarde, en genas Jezus de zieken die tot Hem kwamen. Met woorden verkondigde Hij mensen vrijheid en vergeving. En door woorden verspreidden de apostelen zijn boodschap over deze aarde. Vanuit zijn liefde verlangt Hij naar relatie met ons, en naar een goed gesprek. Hij spreekt op verschillende wijzen. Door de Bijbel. Via onze gedachten en ons geweten. Door omstandigheden en bij monde van anderen. Maar ook heel direct en persoonlijk, met stille stem.

In De Stille stem van God vertelt de schrijver over zijn eigen ervaringen met die influisteringen van God. Ook neemt hij ons mee door de Bijbel, om ons te laten zien dat God altijd gesproken heeft en hoe Hij spreekt. Bill Hybels leert ons hoe we de stem van God kunnen herkennen, hoe wij kunnen bepalen of wat wij horen werkelijk een woord van God is, en hoe we met vrijmoedigheid gehoor kunnen geven aan de stille influisteringen van onze hemelse Vader. De stille stem van God is een krachtig boek voor iedereen die verlangt naar een intiemere omgang met God, en wil groeien in gehoorzaamheid en toewijding.

Reviews (3)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Goed29 mei 2018
Pluspunt van dit boek: leerzaam
Goed boek27 juni 2017
Mooi boek om uitgedaagd te worden in het luisteren naar God.
Het is wel meer een boek met verhalen en ervaringen dan een onderwijs-boek.
Voor iedereen die meer van God wil horen09 februari 2017
Mooi, evenwichtig boek over het spreken van God in onze tijd, en in ons leven. Ik weet nu hoe ik eigen ervaringen met Gods stem moet onderbouwen en plaatsen. Vooral hoofdstuk 5, over hoe God tot je spreekt in de Bijbel, en hoofdstuk 4, over hoe je kunt toetsen of de boodschap die je krijgt echt van God komt, zijn zeer leerzaam.

Recent bekeken

De Stille stem van God

De Stille stem van God

Bill Hybels
€ 17,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg