De Hoop van Jeruzalem
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-6067-9883

De Hoop van JeruzalemErfenis van Sion deel 6

€ 12,50
0 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
28 mei 1948 - Mosje Sachar heeft alle besef van tijd verloren in de geheime koepel onder de oude stad. Hij pakt de derde boekrol, die wordt bijeen gehouden door de bandjes van een oud kindermutsje van schapenvacht. Een teken? Alsof hij er persoonlijk bij is, leest Mosje verder over de drie straatschoffies, Har-or Tov, Emet en Aveel, die door Jesjoea van Nazaret zijn genezen van blindheid, doofheid en een treurig hart. Er gaat een wereld voor hen open, als Jesjoea hun vertelt wat er allemaal aan de nachtelijke hemel te zien is. Tegen de ochtend zegt hij dat ze naar Bet Lechem moeten gaan. En hij geeft hun een boodschap mee voor een zekere Zadok.

Marcus Longinus, de Romeinse centurio, krijgt opdracht toezicht te houden op de bouw van een aquaduct. Daar maakt hij kennis met Zadok, de opperherder van de duizenden schapen die in de Tempel geslacht zullen worden. De reden van de ontmoeting is een ernstig conflict tussen bouwers en herders. Marcus en Zadok treffen elkaar weer in Jeruzalem, als de feestelijkheden rond Pesach uitmonden in een slachting onder de duizenden pelgrims.

De Hoop van Jeruzalem is een historische roman met het karakter van een thriller.  Deel 6 uit de serie De Erfenis van Sion.

Andere delen in deze serie zijn:
Onweer boven Jeruzalem
Het hart van Jeruzalem
De boekrollen van Jeruzalem
Nachtwake in Jeruzalem
De stenen van Jeruzalem

Reviews (0)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren

Recent bekeken

De Hoop van Jeruzalem

De Hoop van Jeruzalem

Bodie en Brock Thoene
€ 12,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Bodie en Brock Thoene

Bodie en Brock Thoene
Meer van Bodie en Brock Thoene