De Boekrollen van Jeruzalem
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-6067-9241

De Boekrollen van JeruzalemErfenis van Sion deel 4

€ 12,50
1 review
Aantal:
De Israëlische strijdkrachten kunnen niet standhouden tegen de Arabische overmacht. Mosje Sachar, de Israëlische aanvoerder, vlucht voor onbepaalde tijd in de zeer geheime gangen onder de stad. 'Dummkopf' Alfie Halder gaat met hem mee. Onder een grote onderaardse koepel vinden zij een enorme bibliotheek, met talloze boekrollen waarin de geschiedenis van het Joodse volk is beschreven.

Mosje opent een van de rollen en komt terecht in het verhaal van een zekere Mirjam, een knappe, jonge weduwe en haar Romeinse minnaar Marcus. Deze centurio, die moet vechten om zijn positie binnen het corrupte Romeinse bestuur te behouden, wordt onweerstaanbaar tot de Joodse Mirjam aangetrokken. Maar haar jeugd en de afwijzing door haar volksgenoten maken haar tot een zeer gecompliceerde vrouw.

Ineens gonzen er berichten over een mysterieuze profeet door het Joodse land. De man zou een bedreiging vormen voor de Romeinse overheersers, maar voor Mirjam lijkt hij de vervulling te zijn van haar verlangen naar liefde en vergeving.

'De Boekrollen van Jeruzalem' is een spannende en ontroerende roman die met tussenpozen nieuw licht werpt op historische feiten en een oversteek maakt naar verhalen uit de Bijbel.

Andere delen in deze serie zijn:
De hoop van Jeruzalem
Het hart van Jeruzalem
Onweer boven Jeruzalem
Stenen van Jeruzalem
Nachtwake in Jeruzalem

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
De geboorte van de staat Israël31 mei 2018
Mooi boek over de geboorte van de staat Israël rond 1948.

Recent bekeken

De Boekrollen van Jeruzalem

De Boekrollen van Jeruzalem

Bodie en Brock Thoene
€ 12,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Bodie en Brock Thoene

Bodie en Brock Thoene
Meer van Bodie en Brock Thoene