de berg op Het dal door... Naar een natuurlijke genezing van kanker

€ 24,95
4 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
"Ik word gebeld door de huisarts. De uitslag van mijn borstonderzoek is niet goed. Borstkanker… het voelt als een doodvonnis.'

Zodra Ilse van Galen de diagnose kanker krijgt, wordt ze op de medische "lopende band' gezet. De meeste mensen laten zich in die situatie met angst en beven meevoeren in de medische mallemolen. Ilse niet. Het is haar lijf en zij wil precies weten wat er met haar lichaam gebeurt en wat de gevolgen zijn van chemokuren, bestralingen, medicatie en implantaten. Tot haar verbijstering wordt ze voortdurend van het kastje naar de muur gestuurd. Vaak krijgt ze niet de informatie die ze hebben wil en is er weinig oor voor niet-medische alternatieven. Ilse laat zich de medische wet niet voorschrijven en verricht grondig onderzoek naar een natuurlijke weg om kanker te bestrijden.

In dit boek neemt Ilse je heel openhartig mee op haar reis door het dal, waarover Psalm 23 zo treffend spreekt. Onderweg houdt ze een dagboek bij waarin ze schrijft over het proces van ziek zijn, de mentale worsteling die daarbij hoort, haar onderzoek naar alternatieven en haar relatie met God en haar gezin.

Drs. Ilse van Galen MSc. is getrouwd met Ruud Smit en zij hebben twee getrouwde dochters en vijf kleinkinderen. Ze is afgestudeerd als Politicoloog (drs.) en docent Maatschappijleer (MSc) en heeft ook de hbo-opleidingen Personeel & Organisatie en Pedagogiek afgerond. Ilse en haar man hebben samen bijna zeven jaar bij Jeugd met een Opdracht gewoond en gewerkt en ze werkte bijna acht jaar op het partijbureau van de ChristenUnie.

Reviews (4)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren
Een echte aanrader.18 december 2018
Dit boek heeft ons heel erg aangesproken. Een echte aanrader. Juist ook voordat je met kanker te maken krijgt.
Mijn man en ik hebben ter preventie onze levenswijze en eetgewoontes aangepast n.a.v. deze indrukwekkende ervaring van Ilse.
Gedragen door het dal (psalm 23)11 december 2018
Openhartig dagboek over leven met borstkanker. Er komt van alles op drs. Ilse van Galen af aan vragen over haar ziekte. Zij ondervindt soms gebrek en onvolledigheid aan informatie bij haar behandeling in de ziekenwereld. Daarom gaat ze zelf op zoek naar antwoorden. Dit leidt tot een verrassende zelfstudie naar de effecten en mogelijkheden van behandelingen tegen kanker. Daarbij voelt zij zich gesterkt door psalm 23.
Dolf Portier
Genezing10 december 2018
Een heel boeiend boek. De schrijfster en haar man maken van alles mee. Tegelijk willen zij graag alles weten over de effectiviteit van de behandeling, maar ook over de werking van natuurlijke middelen. Het geestelijk proces wat zij doormaakt beschrijft ze heel open en eerlijk. Van de uitkomsten van haar onderzoek zou iedereen op de hoogte moeten zijn, zeker voordat je zelf of een geliefde met de ernstige ziekte geconfronteerd wordt.
Het dal door30 oktober 2018
Buiten gewoon boeiend en informatief.

Recent bekeken

de berg op Het dal door

de berg op Het dal door

Ilse van Galen
€ 24,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg