• 978-90-6067-4246

Bouwen aan een aanstekelijke kerkMensen bij Jezus brengen zonder zijn woorden af te zwakken

€ 5,00
0 reviews
Aantal:
Evangelisatie, het zendingsbevel, de grote opdracht… Kerken en gemeenten, predikanten en voorgangers weten dat ze er iets aan moeten doen, maar het lukt vaak niet. Ja, er zijn altijd wel een paar enthousiastelingen die een visie voor evangelisatie hebben, maar de gemeente als geheel? Die is niet altijd zo aanstekelijk dat zoekers erop afkomen om de woorden van Jezus te horen. Maar… als aanstekelijke christenen hun gaven kwijt kunnen in een aanstekelijke kerk, vormen zij een ijzersterke combinatie. Zoekers zullen zich welkom voelen, en christenen kunnen met een gerust hart hun vrienden uitnodigen. Er wordt een taal gesproken die buitenstaanders verstaan. En het evangelie van Jezus Christus wordt met vrijmoedigheid gebracht, zonder water in de wijn.

Mark Mittelberg vertelt in dit boek wat voor potentieel God in iedere gemeente heeft gelegd. Hij doorloopt met u een 6-fasenproces en laat u zien hoe uw kerk werkelijk aanstekelijk kan worden. Wensen en voornemens veranderen in gebundelde energie en diepe toewijding.

'Een heerlijk handboek over evangelisatie door de plaatselijke gemeente' Je kunt dit boek niet lezen zonder warm te lopen voor de verbreiding van het Evangelie. Het is aanstekelijk.'
Rick Warren auteur van Doelgerichte Gemeente

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Bouwen aan een aanstekelijke kerk

Bouwen aan een aanstekelijke kerk

Mark Mittelberg
€ 5,00

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg