Ken Blanchard

Dr. Ken Blanchard is de Chief Spiritual Officer (CSO) van The Ken Blanchard Companies Inc., een bedrijf dat zich bezighoudt met managementtraining en bedrijfsadvisering, met een hoofdkantoor in San Diego en bijkantoren over de hele wereld.

Blanchard is een wereldberoemde spreker en auteur of mede-auteur van een aantal bestsellers, waaronder De One Minute Manager. In totaal zijn van zijn boeken meer dan twaalf miljoen exemplaren verkocht en ze zijn verschenen in meer dan vijfentwintig talen. In 1996 stonden vier van Blanchards boeken tegelijkertijd op de bestsellerlijst van Business Week.
In 1999 heeft Blanchard samen met Phil Hodges het Center for Faith Walk Leadership opgericht, een organisatie die tot doel heeft gelovige leiders te leren hoe ze de principes van 'dienstbaarheid' kunnen toepassen in hun bedrijf en hun persoonlijke leven.
Blanchard heeft samen met zijn vrouw Dr. Marjorie, die aan het hoofd staat van het"Kantoor de Toekomst" van The Ken Blanchard Companies, een uniek giftenprogramma voor hun bedrijf ontwikkeld. Elk teamlid mag bepaalde goede doelen onderzoeken en aandragen, waarna deze een aanzienlijk deel van de winst ontvangen.
Voor meer informatie over The Ken Blanchard Companies kunt u terecht op website: www.kenblanchard.com
Meer informatie over het Center for Faith Walk Leadership kunt u vinden op: www.leadlikejesus.com

Ken Blanchard spreekt op conferenties en voor organisaties overal ter wereld. The Ken Blanchard Companies verzorgen uitgebreide programma's voor training en teamvorming, gebaseerd op de principes uit zijn bestsellers. Daarnaast organiseert het bedrijf ook seminars met diepgaand advies op het gebied van teamwork, klantenservice, leiderschap, prestatiebeleid en kwaliteit.
Voor verdere informatie over de activiteiten en programma's van Ken Blanchard kunt u contact opnemen met:

The Ken Blanchard Companies
125 State Place
Escondido, CA 92025
U.S.A.
www.kenblanchard.com

Meer van Ken Blanchard

Ken Blanchard

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg