Boeken van Judith Stoker

Judith Stoker (1974) is getrouwd met Jan Willem en in het dagelijks leven gezinshuishouder, (relatie)therapeut en blogger. In 2013 verscheen haar eerste boek ‘Tranen in mijn koffie’, een autobiografie waarin ze op nuchtere, ontroerende en humoristische wijze vertelt over het verwerkingsproces van haar verleden. Koffie, geloof en humor helpen Judith door de turbulente jaren heen.
 
Op haar veertigste verjaardag startte Judith de praktijk ‘Voltooid Verleden Tijd’, waar ze relatietherapie geeft. Momenteel volgt ze een opleiding ‘Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestalt Gezinstherapie’ aan het Kempler Instituut. Ze is als docent verbonden aan de cursus Psycho Pastorale Toerusting van PPP opleidingen.
 
Judith is een enthousiaste, energieke vrouw met passie voor mensen die tegen lijden en verdriet aan lopen. Samen met Jan Willem runt Judith gezinshuis ‘De Vlerken’, waar ze kinderen met complexe gedragsstoornissen een veilige plek biedt.

Meer van Judith Stoker

Adem in Adem uit

Adem in Adem uit

Judith Stoker
€ 19,95
Doorleven

Doorleven

Judith Stoker
€ 19,95
Judith Stoker

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg