Al mijn schuld is weggedaan

€ 15,00
0 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Walter Hobelman stond met zijn gezin drie jaar onder beschermingsbewind omdat de schulden het gezin boven het hoofd dreigden te groeien. In deze drie jaar lukte het om alle schulden terug te betalen en een gezonde buffer op te bouwen. Als journalist sprak hij slachtoffers, hulpverleners en beleidsmakers. De schuldhulpverlening in Nederland kent een traag en gebrekkig systeem waar mensen het slachtoffer van worden. Het moet anders, vindt de auteur.

In dit boek lees je Walters eerlijke verhaal en geeft hij je tips en adviezen over alles waar je rond schuld en armoede mee te maken krijgt, zoals bewindvoering, schuldsanering, de hulpinstanties, budgetteren, de voedselbank, financiƫle opvoeding en een gezonde identiteit, want elk mens is uniek en waardevol.

Walter Hobelman (1965) is journalist, redacteur en spreker. Hij woont met zijn vrouw in het Achterhoekse Gendringen. Samen hebben ze vier kinderen.

Reviews (0)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren

Recent bekeken

Al mijn schuld is weggedaan

Al mijn schuld is weggedaan

€ 15,00

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg