Gebedschallenge

05-03-2019
Toen wij in november een challenge organiseerden rondom het thema Gods stem horen, gaven de meeste mensen die de evaluatie invulden aan dat ze een nieuwe challenge graag over het gebed zouden zien gaan. Vervolgens ontstond bij ons het idee om die challenge te organiseren in de 40 dagentijd, die dit jaar zal zijn van 6 maart tot en met 20 april. Op zondag 21 april is het Pasen. Je kunt je ook vandaag nog voor de challenge aanmelden, via de link onderaan dit bericht!

Worstel jij ook wel eens met gebed? Hoe moet ik bidden? Wanneer moet ik bidden? Welke woorden gebruik ik wel en welke juist niet? Hoort God al mijn gebeden? En hoe verhoort Hij mijn gebeden, als ik niet krijg wat ik Hem gevraagd heb?

Tijdens deze challenge ontvang je vanaf 6 maart tot en met 21 april elke ochtend een overdenking in je mailbox die erop gericht is jouw gebedsleven te verrijken. We maken daarbij voornamelijk gebruik van de Bijbel, maar ook gedeelten uit met name De kracht van biddend bijbellezen en De langste week zullen aan bod komen.

Ontdek hoe God het gebed bedoeld heeft en hoe je dagelijks met Jezus kunt wandelen. Hoe je de leiding van de Heilige Geest kunt opmerken en gehoorzamen. Welke beloften God voor jouw situatie in Zijn Woord heeft gegeven. Hoe je je lasten bij Hem kunt afleggen en hoe je meer kunt genieten van je gesprekken met de hemelse Vader. 40 dagen lang zullen we stilstaan bij gebed enerzijds en bij Jezus anderzijds, zodat we aan Zijn hand uiteindelijk bij Goede Vrijdag en Pasen zullen uitkomen.

Stap je mee in dit avontuur?

Meld je hier aan: https://bit.ly/2H0F2za

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Uitgelicht

Te druk om niet te biddenTe druk om niet te bidden
Bill Hybels
€ 14,95
Leren wandelen met GodLeren wandelen met God
John Eldredge
€ 17,50
Niemand is als GodNiemand is als God
Andrew Wilson
€ 9,95
De Kracht van biddend bijbellezenDe Kracht van biddend bijbellezen
Stormie Omartian
€ 19,95
Zoveel hou Ik nou van jouZoveel hou Ik nou van jou
David Sörensen
€ 9,95
De Langste weekDe Langste week
Nick Page
€ 19,95