ISBN: 978-90-6067-994-4

Zeven valkuilen voor kleine groepen in de kerk

Bill Donahue
Russ RobinsonPaperback
Pagina's: 304
2003
€ 5,00

 
Algemeen
 
 
Lees meer
 
 
Reacties
 
 
Recensies
 

Kleine groepen beginnen is één ding. Kleine groepen gezond houden is een tweede. Of u nu een gemeente (kerk) met kleine groepen bent, of een gemeente van kleine groepen… vroeg of laat zult u problemen tegenkomen die om een oplossing schreeuwen. Dan zal dit gedetailleerde handboek zijn waarde bewijzen. Wat u anders met vallen en opstaan zou moeten leren – in een proces van jaren – hebt u hier onder handbereik. Door en door beproefd in de Willow Creek Community Church en honderden gemeenten waar kleine groepen min of meer functioneren.

Grote gemeenten krijgen hier een nauwkeurige routekaart aangereikt. Kleine gemeenten hoeven zich niet te laten intimideren door de getallen die in dit boek worden genoemd. De principes zijn voor elke gemeente dezelfde.
Op welk niveau u in uw gemeente ook leiding geeft, dit boek zal u voor de valkuilen behoeden die u tegenkomt als u in uw gemeente op weg gaat (of bent) met kleine groepen.

Dr. Bill Donahue is directeur van de Small Group Ministries Movement voor de Willow Creek Association. Eerder schreef hij 'Gemeente in Kringen' (uitg. Gideon). Hij woont met zijn vrouw Gail en hun twee dochters in de staat Illinois.
Dr. Russ Robinson is eerste predikant van de Meadowbrook Church in North Haledon (New Jersey). Eerder was hij verantwoordelijk voor de kleine groepen in Willow Creek. Hij en zijn vrouw Lynn hebben drie zonen.

Klik op onderstaande link om een pdf-bestand te downloaden met daarin enkele pagina's uit dit boek.

wo 11 mei 2011 22:52, Coiniainorp
zeer interessant, bedankt

terug