ISBN: 978-90-6067-720-9

Kwestie van leven, een

Nicky Gumbel »

Kennismaken met het christelijk geloofPaperback
Pagina's: 272
1997, 2011
€ 13,50

 
Algemeen
 
 
Lees meer
 
 
Reacties
 
 
Recensies
 
  • Heeft het leven zin? 
  • Komt er nog iets na de dood? 
  • Als God er is, waar is Hij dan? 
  • Wat weten we eigenlijk over Jezus? 
  • En wat kan Hij voor ons betekenen? Allemaal vragen. En Nicky Gumbel gaat ze niet uit de weg. Hij komt met eerlijke antwoorden, in een taal die iedereen  kan begrijpen. Het christelijk geloof ‘saai, onwaar en achterhaald’? Integendeel! Het is avontuur. Gumbel wijst de weg naar een authentiek geloof, dat in deze tijd verrassend veel te zeggen heeft.

Nicky Gumbel studeerde rechten in Cambridge en theologie in Oxford. Hij werkte enkele jaren als advocaat en is inmiddels al weer jaren  een van de predikanten van een Anglicaanse kerk in Londen: de Holy Trinity Brompton.

Waar leef ik voor? Wat is de diepste zin van mijn bestaan? Een kwestie van leven geeft heldere antwoorden op allerlei levensvragen. Vanuit de basis van het christelijke geloof kun je ontdekken wie je werkelijk bent en waarvoor je bent bedoeld. Het raakt je hart en prikkelt je verstand! Arenda Haasnoot, predikant PKN


Klik op onderstaande link om een pdf-bestand te downloaden met daarin enkele pagina's uit dit boek.

Lees meer (.pdf) »

NDB-Biblion
Dit boek behandelt de hoofdpunten van het christelijk geloof. De schrijver doet dit in eenvoudige bewoordingen en met heldere voorbeelden. Daardoor is een boek ontstaan dat iedere lezer een goede indruk geeft van het christelijk geloof. Het is dan ook bedoeld als eerste kennismaking. Daarin is de schrijver goed geslaagd. Daarnaast zullen ook christenen met interesse het boek lezen. Ze zullen er veel uit kunnen leren. Daarbij gaat de schrijver de moeilijke onderwerpen niet uit de weg. De inhoud is dan aanleiding tot gesprek met anderen.
Ook de vragen aan het einde van het boek nodigen hiertoe uit. Er is hierdoor een eenvoudig en veelomvattend studieboek ontstaan dat vele lezers zal aanspreken, mede vanwege de kleine, cartoonachtige zwart-wittekeningen.

terug