ISBN: 978-90-6067-897-8

Huizen die de wereld veranderen

Wolfgang Simson

Over de groeikracht van de huiskerkPaperback
Pagina's: 360
2001
€ 5,00

 
Algemeen
 
 
Lees meer
 
 
Reacties
 
 
Recensies
 

'Huizen die de wereld veranderen' is op dit moment niet verkrijgbaar. De verwachting is dat er in augustus 2015 weer voorraad is.

De gemeente als een grote geestelijke familie. Organisch, niet georganiseerd. Onderling betrokken, niet formeel. Wanneer ze in tranen is, groeit ze. Wanneer ze in de woestijn verblijft, bloeit ze. Ze kan ademhalen onder water, zien in het donker en zich vermenigvuldigen in de chaos.

Dit boek beschrijft een adembenemende visie voor de kerk van Jezus Christus. Een visie die inmiddels gestalte krijgt onder veel christenen over de hele wereld.

De huiskerk! Tien... vijftien mensen die ongedwongen bij elkaar komen in de naam van Jezus. De kerk van het Nieuwe Testament. De kerk van de toekomst. Een springlevende kerk. Bestand tegen verdrukking en vervolging.

Wat het huiskerk-model onderscheidt van andere hoopvolle stimulansen voor de kerk, is in ieder geval dit: Je kunt er direct mee aan de slag, zonder veel organisatie, zonder te wachten op een leider. En... er is nauwelijks geld voor nodig!

Klik op onderstaande link om een pdf-bestand te downloaden met daarin enkele pagina's uit dit boek.

terug