ISBN: 978-90-6067-829-9

Gevecht van iedere jonge vrouw, Het

Stephen Arterburn »
Shannon Ethridge

Hoe je zuiver blijft in een oversekste wereldPaperback
Pagina's: 288
2009
€ 16,95

 
Algemeen
 
 
Lees meer
 
 
Reacties
 
 
Recensies
 

Wanneer je God onder ogen komt, hoe wil je daar dan staan? Als een levenslustige jonge vrouw die fris is gebleven in een wereld vol vluchtige seksuele contacten?  Of als een vrouw die haar maagdelijkheid al jong heeft verloren door toegeeflijk te zijn tegenover leuke maar begerige jongens? 

In beide gevallen biedt dit boek hulp. Het is grotendeels geschreven door Shannon Ethridge, die uit ervaring weet dat seksuele vrijheid tot slavernij leidt. Ze is heel direct en noemt de dingen bij hun naam. Ze bewijst hoe gezond het is dat God grenzen aan de seks heeft gesteld. God is niet gek. Seks buiten die grenzen maakt ziek en ongelukkig. Denk maar aan de geslachtsziekten (soa) waarmee talloze mensen zijn besmet. 

Jonge mannen willen je graag laten geloven dat je bijzonder bent en alles voor hen betekent. En jij wilt van nature graag bewonderd en begeerd worden. Maar nep-minnaars laten je vallen zodra ze hun gerief hebben gehad.  Shannon Ethridge vertelt je:

  • hoe je de bedoelingen van vriendjes kunt doorzien
  • hoe je verstandig omgaat met wat je leest en bekijkt
  • hoe je de ware liefde kunt vinden
  • hoe je bij God herstel vindt, als het fout is gegaan. 

Klik op onderstaande link om een pdf-bestand te downloaden met daarin enkele pagina's uit dit boek.

Lees meer (.pdf) »
vr 16 okt 2009 20:39, E.D.
Ik heb het boek gelezen. Ik ben een jonge vrouw van 20 die een realtie heeft. Wat verder voor dit boek niet relevant is, maar je wel aan het nadenken zet hoe je je relatie wil beginnen of wil vasthouden. Boek is een aanraden voor meiden vanaf 12 jaar die echt geintresseerd zijn en meiden van 20 die meer willen ontdekken..

Opwekking – Februari 2010

In dit boek wordt het onderwerp seksuele reinheid vanuit emotioneel, verstandelijk, geestelijk en lichamelijk perspectief belicht. Doel daarbij is jonge vrouwen handreikingen te doen om valkuilen te ontwijken en stand te houden in een oversekste wereld. De schrijvers gaan in op de strijd die gaande is, wat Gods bedoelingen met seksualiteit zijn, en het belang van bewuste keuzes van elke dag. Naast theoretische en Bijbelse onderbouwing geven ze open en eerlijk tal van adviezen om meteen in praktijk te brengen.


Reveil – April 2010
Bijbelse richtlijnen over seksualiteit zijn uitgangspunt voor dit boek. De schrijvers spreken meisjes aan en geven hun inzicht waarom zij hun lichaam niet zomaar 'weg moeten geven' aan elke jongen op wie ze verliefd zijn. Het is geen prekerig boek, er wordt duidelijke, nuchtere taal gebruikt en de auteurs schuwen geen enkel onderwerp. Het lees gemakkelijk, de duidelijke argumenten om 'gezonde lichamelijke grenzen te stellen' geven elk gelovig meisje een stevige basis om sterk te blijven.

terug