ISBN: 978-90-6067-710-0

Geschenk van het huwelijk, Het

Stephen en Alex Kendrick »

(Wedding-edition)Hardcover
Pagina's: 400
2011
€ 24,95

 
Algemeen
 
 
Lees meer
 
 
Reacties
 
 
Recensies
 

Het huwelijk is een onbeschrijfelijk mooi geschenk van God. Een liefdesverbond voor het leven. In zijn liefde voor jullie, gaf Hij jullie aan elkaar. Omdat Hij weet dat jullie zonder elkaar niet compleet zijn. Omdat Hij wil dat jullie Hem beter leren kennen. En omdat Hij jullie wil leren hoe onvoorwaardelijk liefde kan zijn.

Het geschenk van het huwelijk is een geschenk voor het leven. Dit boek helpt jullie om van dat grote geschenk iedere dag één cadeau uit te pakken. Neem er de tijd voor en doe het samen. Bouw jullie huwelijk op een stevig fundament, zodat jullie de wisselende omstandigheden van het leven aankunnen. 
Door dit boek samen te lezen, door met en voor elkaar te bidden en de uitdagingen aan te gaan, zullen jullie je liefde voor elkaar vernieuwen, elkaar beter leren kennen en meer leren liefhebben.

Liefde is meer dan een gevoel. Soms veel meer, soms nauwelijks meer. Maar door iedere dag voor elkaar te kiezen en jezelf aan de ander toe te vertrouwen, geven jullie elkaar het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven: een goed huwelijk.

Klik op onderstaande link om een pdf-bestand te downloaden met daarin enkele pagina's uit dit boek.

Lees meer (.pdf) »
terug