ISBN: 978-90-6067-295-2

Fireproof (Roman)

Eric Wilson »

Laat je partner nooit in de steek.
Paperback
Pagina's: 304
2009
€ 17,95

 
Algemeen
 
 
Lees meer
 
 
Reacties
 
 
Recensies
 

Bekijk hier de miniwebsite van Fireproof en stuur deze link door!

Als hij in brandende gebouwen zit, houdt captain Caleb Holt zich aan de lijfspreuk van iedere brandweerman: Laat je partner nooit in de steek. Maar thuis, tussen de laatste vonken van zijn huwelijk, trekt hij zich daar weinig van aan.

Als klein meisje wilde Catherine Campbell trouwen met een lieve en moedige brandweerman... een man zoals haar vader. Inmiddels is ze zeven jaar getrouwd met Caleb Holt, maar er is weinig sprake meer van liefde. Na talloze ruzies leven ze langs elkaar heen en verlangen ze naar iets nieuws. 

Om een scheiding af te wenden, daagt Calebs vader hem uit tot een experiment van 40 dagen: De uitdaging van de liefde. Hoewel hij zich afvraagt of het nog de moeite waard is, stemt Caleb ermee in, vooral om zijn vader niet teleur te stellen. 

Nadat hij aan het experiment is begonnen, komt Caleb tot de overtuiging dat zijn vrouw en zijn huwelijk het waard zijn om voor te vechten. Mensen redden is zijn dagelijks werk, maar nu staat brandweerman Holt voor de zwaarste opdracht van zijn leven: het hart van zijn vrouw heroveren. 

Spanning, humor en romantiek wisselen elkaar af in deze roman van Eric Wilson, die is gebaseerd op de film ‘Fireproof’, maar waarin karakters, dialogen en situaties veel dieper worden uitgewerkt dan in de film.

Centraal in de het boek 'Fireproof' staat het boek 'De Uitdaging van de Liefde'. Dit is een vertaling van 'The Love Dare'. Ga naar 'De Uitdaging van de Liefde'

 

Klik op onderstaande link om een pdf-bestand te downloaden met daarin enkele pagina's uit dit boek.

Lees meer (.pdf) »
ma 22 jun 2009 21:39, benjamin louwerse
deze film is een aanrader voor elk huwelijk ook al heb je geen problemen je kan er wat mee in je eigen huwelijk
een hle goede aanrader dus.
B.louwerse

Inspiratie Magazine 6 - 2009

Eerst was er de film, 'Fireproof' over de brandweerman Caleb die in veertig dagen probeert zijn huwelijk te redden. Het verhaal van de film werd vervolgens gedetailleerder uitgewerkt in een roman, maar ook verscheen het boek 'De uitdaging van de liefde'. Dit is het stappenplan dat Caleb gebruikt op weg naar betere relatie. In veertig dagen kunt u ook zelf aan de slag om uw huwelijk een nieuwe stimulans te geven. De stappen lijken bedrieglijk eenvoudig, zoals op dag 1: zeg vandaag niks negatiefs tegen je man of vrouw. De roman leest lekker weg. en de kern van het stappenplan lijkt te zijn: 'Verbeter de situatie, begin bij jezelf', maar ook de overgave in het geloof is belangrijk. Want jezelf veranderen doe je met hulp van God.

 

terug