ISBN: 978-90-6067-300-3

Fascinerende vrouw, de

John Eldredge »
Stasi Eldredge »

Het mysterie van haar ziel ontsluierdPaperback
Pagina's: 336
2007/2011
€ 16,95

 
Algemeen
 
 
Lees meer
 
 
Reacties
 
 
Recensies
 

Een vrouw is fascinerend. De diepte van haar wezen is onpeilbaar. Haar schoonheid is betoverend. Haar verlangen naar romantiek is onuitwisbaar, evenals haar droom om een onvervangbare rol te spelen in een groot avontuur.

Hoewel ze haar schoonheid graag wil ontsluieren, schrikt ze er ook voor terug, omdat ze al zo vaak gekwetst is. En… om samen met de prins van haar dromen het kwaad te bestrijden… Ach, dat blijft meestal een droom. Maar haar hart hunkert naar het leven waarvoor zij geschapen is en waarin schoonheid een hoofdrol speelt. En het gaat natuurlijk niet alleen om de buitenkant. Schoonheid is het wezen van de vrouw, zeggen John en Stasi Eldredge in dit boek. En deze schoonheid komt van God, die daarmee een belangrijk aspect van Zichzelf laat zien.

Een vrouw wil mooi maken en mooi zijn, van binnen en van buiten. En ze is nooit mooier dan wanneer zij haar rust gevonden heeft bij God. Hij is de grote Minnaar die zijn vreugde daarin vindt dat zijn beminde tot haar volle recht komt: mooi, moedig en meeslepend.

Nu met studievragen

Klik op onderstaande link om een pdf-bestand te downloaden met daarin enkele pagina's uit dit boek.

Lees meer (.pdf) »
terug