ISBN: 978-90-6067-849-7

Creatieve levensplanning

Paul Donders »

Ontdek en ontwikkel je talenten in je beroep en privéPaperback
Pagina's: 192
1998
€ 14,00

 
Algemeen
 
 
Lees meer
 
 
Reacties
 
 
Recensies
 

In dit boeiende boek maakt u kennis met Creatieve Levensplanning – een dynamisch programma om uw leven op creatieve wijze vorm te geven. Het gaat uit van de waarheid dat ieder mens uniek is, maar niet op zichzelf leeft. Het helpt u om van uw leven een kunstwerk te maken.

Creatieve Levensplanning stimuleert u om de wensen, dromen en visies onder woorden te brengen die voor een groot deel uw toekomst bepalen. Door dit programma komt u erachter hoe u in elkaar zit en welke talenten u hebt om uw doelstellingen te verwezenlijken.

Creatieve Levensplanning draagt niet alleen argumenten aan om iets van uw leven te maken, het programma biedt u ook handvatten om dat werkelijk te doen. Het boek geeft zeer veel informatie, maar blijft goed leesbaar, zodat u het regelmatig zult raadplegen.

Paul Donders is een management-trainer en consultant, die al twintig jaar seminars geeft. Hij en zijn vrouw Sylvia hebben twintig jaar in Duitsland gewoond en gewerkt. Inmiddels wonen zij en hun drie kinderen al weer jaren in Nederland. Donders maakt deel uit van het xpand-team dat, vanuit een christelijke levensvisie, werkt in meer dan tien landen in Europa. Kenmerkend voor zijn aanpak is het totaal-concept, waarin beroep en privé-leven worden geïntegreerd.

Klik op onderstaande link om een pdf-bestand te downloaden met daarin enkele pagina's uit dit boek.

Lees meer (.pdf) »
terug