ISBN: 978-90-6067-424-6

Bouwen aan een aanstekelijke kerk

Mark Mittelberg

Mensen bij Jezus brengen zonder zijn woorden af te zwakkenPaperback
Pagina's: 448
2004
€ 5,00

 
Algemeen
 
 
Lees meer
 
 
Reacties
 
 
Recensies
 

Evangelisatie, het zendingsbevel, de grote opdracht… Kerken en gemeenten, predikanten en voorgangers weten dat ze er iets aan moeten doen, maar het lukt vaak niet. Ja, er zijn altijd wel een paar enthousiastelingen die een visie voor evangelisatie hebben, maar de gemeente als geheel? Die is niet altijd zo aanstekelijk dat zoekers erop afkomen om de woorden van Jezus te horen.Maar… als aanstekelijke christenen hun gaven kwijt kunnen in een aanstekelijke gemeente, vormen zij een ijzersterke combinatie. Zoekers zullen zich welkom voelen, en christenen kunnen met een gerust hart hun vrienden uitnodigen. Er wordt een taal gesproken die buitenstaanders verstaan. En het evangelie van Jezus Christus wordt met vrijmoedigheid gebracht, zonder water in de wijn.

Mark Mittelberg vertelt in dit boek wat voor potentieel God in iedere gemeente heeft gelegd. Hij doorloopt met u een 6-fasenproces en laat u zien hoe uw kerk werkelijk aanstekelijk kan worden. Wensen en voornemens veranderen in gebundelde energie en diepe toewijding.

'Een heerlijk handboek over evangelisatie door de plaatselijke gemeente… Je kunt dit boek niet lezen zonder warm te lopen voor de verbreiding van het Evangelie. Het is aanstekelijk.'  Rick Warren  auteur van Doelgerichte Gemeente

Klik op onderstaande link om een pdf-bestand te downloaden met daarin enkele pagina's uit dit boek.

Lees meer (.pdf) »
terug