ISBN: 978-90-6067-278-5

365 Gebeden voor een emotioneel gezond leven

Stormie Omartian »



Gebonden
Pagina's: 376
2009
€ 15,95

 
Algemeen
 
 
Lees meer
 
 
Reacties
 
 
Recensies
 

365 Gebeden voor een emotioneel gezond leven is een bijzonder mooi en warm boekje van Stormie Omartian. Het voelt heel persoonlijk aan, als een bijbeltje. Het is veel meer dan een gebedenboekje. Het is een bron van leven en troost. Een bron van inspiratie als u op zoek bent naar woorden voor dat moeilijke kaartje.

De 365 gebeden die Stormie Omartian heeft opgeschreven, zijn uit het leven gegrepen. Herkenbaar voor iedereen, bruikbaar voor ieder die ervaren heeft dat eigen woorden soms tekort schieten. De gebeden zijn gericht op een emotioneel gezond leven. Een leven in het besef en de ervaring van Gods liefde en vrede. Er staan gebeden in om bevrijding van eenzaamheid, bezorgdheid, depressiviteit en andere negatieve gevoelens. Gebeden om meer geduld en minder boosheid. Gebeden om gehoorzaamheid en vernieuwing van denken.  Gebeden om troost en leiding, vrede en voldoening. Gebeden om leven en kracht en meer kennis van God en Christus.

God wil u een emotioneel gezond leven geven. God heeft bevrijding, verlossing en overwinning voor u. Hij verlangt ernaar om in gebed met u te praten. Hij wil uw stem horen en zijn woord aan u kwijt kunnen. Het boekje 365 Gebeden voor een emotioneel gezond leven kan daarbij een prachtig hulpmiddel zijn. 

Geef dit prachtig uitgevoerde gebedenboek cadeau aan uzelf of aan een vriend of vriendin. 

Klik op onderstaande link om een pdf-bestand te downloaden met daarin enkele pagina's uit dit boek.

Lees meer (.pdf) »
ma 06 apr 2009 13:43, Ria Rijksen
Wat een mooi boekje! Keurig verzorgd, fleurige cover, handzaam formaat. Het ziet er ècht mooi uit! Maar nóg belangrijker is dat de inhoud zo mooi is! Bemoedigend om te lezen, hartverwarmend, opbeurend, hoopvol. Het maakt dat ik mij dicht bij God voel. Het is een rijk bezit! Ik heb het al verschillende keren cadeau gegeven en zal dit zeker nog vaker doen.

Opwekking – Mei 2009
'Toen ik zelf op zoek was naar emotionele gezondheid, speelde het gebed een zeer belangrijke rol. Als we bidden, brengen we tijd door in Gods aanwezigheid. Daar vinden we genezing van pijn uit ons verleden, leren we helder denken en een goede houding te bewaren. In zijn nabijheid leren we woorden van leven te spreken, en juiste keuzes en beslissingen te maken'. schrijft Omartian.Ze verzamelde 365 gebeden, één voor elke dag, compleet met bemoedigende Bijbeltekst. Een geweldig boekje voor als je zelf even geen woorden hebt.

terug