ISBN: 978-90-6067-569-4

30 Dagen om je tong te temmen

Debrah Smith-Pegues

Wat je zegt (en niet zegt) heeft invloed op je relaties.Paperback
Pagina's: 128
2009
€ 12,50

 
Algemeen
 
 
Lees meer
 
 
Reacties
 
 
Recensies
 

De tong is een onhandelbaar lichaamsdeel. We kunnen mensen natuurlijk ermee zegenen en bemoedigen, maar voor we het door hebben, zeggen we er iets lelijks mee. Wie herkent dat niet? Een leugentje om bestwil, een sappige roddel over de buren, maar ook uit boosheid zwijgen. Niemand heeft zijn tong volkomen in bedwang. Maar er is hoop.
De tong is een wild paard dat beteugeld moet worden. We moeten het laten wennen aan de leidsels. Het mag niet meer doen wat het zelf wil.

Met '30 dagen om je tong te temmen' kunnen we in dertig dagen onze slechte gewoonten afleren en onze tong op een betere manier gaan gebruiken. Het is niet de bedoeling dat wij geremde mensen worden, maar dat we God de teugels in handen geven. – niet alleen van onze tong, maar vooral van ons hart, want het hart stuurt de tong aan. Zo kunnen we kwetsen omzetten in bemoedigen, en vloeken zal veranderen in zegenen.

Heeft u ook moeite met uw tong? Een intimiderende, roddelende, kleinerende tong, of ‘alleen maar’ een vleiende of twijfelende tong? Dit boek brengt u dichter bij de overwinning op uw taalgebruik en een getemde tong die spreekt zoals God het wil.


Een prachtig boekje, ook om cadeau te geven. Maar kijk wel uit aan wie je het geeft!

Klik op onderstaande link om een pdf-bestand te downloaden met daarin enkele pagina's uit dit boek.

Lees meer (.pdf) »

Herstel April/Mei 2009

Met dit lekker praktische boekje word je in dertig dagen meegenomen langs allerlei  facetten van ons lastige vriendje 'de tong'. Wat kan dat spiertje veel onrust veroorzaken: liegen, manipuleren, opscheppen, roddelen, bemoeien, kleineren, veroordelen, kwetsen, klagen, etc.

Elke dag waarin hij een andere vorm van verkeerd spreken behandelt, sluit de schrijver af met een besluit voor vandaag, waarmee je heel concreet aan de gang kunt met het geboden onderwijs. Want wat je zegt (of niet zegt), heeft invloed op je relaties.

terug